(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Pečené rohlíky
Potřebné ingredience
Rohlíky, Bulharská pomazánka, tvrdý sýr na strouhání
Postup přípravy
Rohlíky rozkrájíme podélně a namažeme Bulharkou. Nastrouháme sýr (najemno) a posypeme jím rohlíky. Dáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Doba pečení cca 10 minut. Já to hlídám podle sýru. Peču, dokud se sýr nerozteče, nezapeče.. viz. foto
Doporučuji: - sýr sypat mimo plech (potom se připeče k plechu a jde špatně dolů) nebo dát na plech pečící papír, který potom vyhodíte. I když já to jednou zkoušela s tím papírem a rohlíky se mi k němu přilepily. Takže to sypu mimo a potom dávám na plech.
- sýr trochu přitlačím na pomazánku, aby nepadal
Počítám zhruba na 4 rohlíky (celé) asi 20 dkg pomazánky, ale nešetřím. Nemám ráda suchý rohlík :-)
Přeji dobrou chuť
Doporučuji: - sýr sypat mimo plech (potom se připeče k plechu a jde špatně dolů) nebo dát na plech pečící papír, který potom vyhodíte. I když já to jednou zkoušela s tím papírem a rohlíky se mi k němu přilepily. Takže to sypu mimo a potom dávám na plech.
- sýr trochu přitlačím na pomazánku, aby nepadal
Počítám zhruba na 4 rohlíky (celé) asi 20 dkg pomazánky, ale nešetřím. Nemám ráda suchý rohlík :-)
Přeji dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
babka46
(upraveno)
22. 9. 2008, 7:04
zdravim.... , tie vase rohliky sa mi na pohlad zapacili, ale co je to tá Bulharka?
zednosegra
(upraveno)
24. 9. 2008, 8:26
@babka46
Dobrý den, Dančo. Bulharka: Je BULHARSKÁ POMAZÁNKA. Já ji kupuji v obchodech za obslužným úsekem, kde prodávají pomazánky. Nevím, kde bydlíte, ale tady u nás ji mají v Hypernově. Je to MÍRNĚ pikantní. Tak zkuste mrknout v obchodech. Možná by se mohla dát i Topinková pomazánka, ale nevím, jestli nebude ostrá. Já jsem to s ní nezkoušela . Pěkný den Janča